RSS
 

Ud at fiske med familien

23 Mar

I kølvandet på de mange udsendelser i TV omkring jagt og fiskeri er det blevet rigtigt populært at tage hele familien med ud i naturen og dyrke det mere. Det er både at sove i sheltere og spise mad fra bål, men også at fiske og gå på jagt. Det er specielt programmer som Nak og Æd på DR2, som har fået folk ud af dagligstuerne.

boy-fishing-1402430302rCgDet er nemt at komme i gang med at fiske. Man kan købe en fiskestang i Biltema eller i en online fiskeshop og så er man i gang. Det er nemt og hele familien kan være med. Man skal ikke have noget specielt udstyr til at komme i gang med det. Hvis man vil fiske i den vilde natur skal man på posthuset og købe et fisketegn til 125 kroner for et år.

Hele familien kan være med og det er hyggeligt at lave en tur ud af det, eventuelt med at sove i telt og spise mad fra bål. Det er klart at det er bedre om sommeren end det er om vinteren, men ellers venter eventyret lige om hjørnet, man skal bare ud af stuen og ud og opleve noget.

Hvis man har små børn, kan man med fordel fiske krabber eller små fisk fra en en badebro eller en lille mole. De fleste fritidsbutikker har krabbestænger på lager og det koster omkring 25 kroner og det er noget som de små elsker.

 
No Comments

Posted in Generelt

 

Leave a Reply