RSS
 

Nellys musikalitet

19 Nov

Vores datter, Nelly, svæver på en lille lyserød sky for tiden. Hun har mødt alle tiders dejlige fyr, som hun tilsyneladende er dybt forelsket i. Hun mødte ham til et arrangement, hvor unge mennesker kunne mødes og spille musik sammen med nogle andre, end dem de til daglig spiller sammen med.

Nelly har i flere år spillet på keyboard og er også med i et lille amatørorkester, der spiller sammen en gang om ugen. I det lille band er de to piger og to unge mænd – alle i alderen omkring de 18 år – men ingen af de fire i bandet danner par privat.

Men til det omtalte arrangement kom Nelly til at spille sammen med fire unge mænd, der spillede forskellige musikinstrumenter. Efter hvad hun fortalte, gik det virkelig godt med at spille sammen med de andre, som hun ikke kendte i forvejen. De fik efter hendes udsagn skabt en del god musik, og for hendes og en af de unge mænds vedkommende opstod der altså også sød musik mellem dem.

Hendes nye kæreste spiller på trommer, og Nelly påstår, at han nærmest er en ren virtuos på sit billige trommesæt. Det var ham, der havde foreslået Nelly, at de også i fremtiden kunne mødes og spille sammen, for de bor ikke ret langt fra hinanden.

Nelly blev glad for hans opfordring, for hun var regulært blevet lun på ham. Nu har det udviklet sig til, at hun skal låne bilen flere gange om ugen for at besøge ham, der bor i nabobyen.

Og det sidste nye i denne historie skal da lige med. Nelly vil til at lære at spille på banjo (sådan en her).

 
No Comments

Posted in Generelt

 

Leave a Reply