RSS
 

Når det skal være nøjagtigt: prøv en afstandsmåler

02 Apr

Når der virkelig er behov for at afstanden fra dig og til dit mål skal være præcis; når det har betydning for, om du rammer plet eller fejler, så er et smart, lille stykke værktøj, som en afstandsmåler, rar at have ved hånden.

Afstandsmåler: når det lille stykke har betydning

Hvis du går på jagt, så kan det være den lille afstand, der har den afgørende betydning for, om du rammer plet eller ej. Og når man nu en gang er kommet afsted og har ydet noget for det, så er det er da sjovest at ramme noget.

Mange, der går på jagt, kender sikkert godt den irriterende følelse, når man lige havde glædet sig til at få noget mad på aftensbordet, som man selv havde skudt; måske ovenikøbet noget som virkelig kunne imponere både ægtefælle og gæster, og så rammer man overhovedet ingenting. Bare ærgerligt. Men hvis man bruger en afstandsmåler til at måle afstanden, kan man øge chancerne for at få noget lækkert på bordet om aftenen.

Afstandsmåleren måler afstanden, så du ved, hvor langt der er. Så simpelt er det. Og nogle gange betyder det lille stykke bare meget. Her har det for eksempel betydning for, hvor sjov jagten var og for, hvor meget du får at spise om aftenen.

Det er ikke snyd, hvis man benytter sig af en afstandsmåler. Nej nej, det er bare smart, og hvorfor skulle man ikke øge sine chancer for at ramme, når muligheden nu er der.

 

Afstandsmålere er lette at have med

Afstandsmåler, det lyder måske som et meget stor og meget upraktisk stykke teknologi, som måske godt nok virker, men som man alligevel ikke rigtig kan tage med nogen steder. Men det er slet ikke tilfældet. De er små, smarte og til at have med, når du skal afsted. De kan sagtens pakkes sammen med resten af dit grej, og så er du klar til at komme afsted og have en fantastisk dag i skoven, eller hvor du ellers går på jagt eller bare har brug for at få målt en afstand.

 
No Comments

Posted in Generelt

 

Leave a Reply