RSS
 

Den rene magi

02 Jun

Jeg har været fan af sexlegetøj, lige siden jeg købte min første vibrator – en fin blå Magic Wand, som jeg købte i en sexbutik. Min kæreste og jeg besluttede at tage en pause, og jeg tænkte, at den bedste måde at håndtere ensomheden var at købe en vibrator. Jeg spiste en god frokost alene, og da jeg kom hjem senere den dag åbnede jeg pakken og fik vibratoren ladet op. OMG! Sikke da en oplevelse!

 

Dengang var min fantastiske vibrator ikke noget, jeg delte med nogen – heller ikke da min kæreste og jeg fandt sammen igen. Det var min dejlige hemmelighed i lang tid, og jeg brugt den kun, når han ikke var der. Jeg er så glad for, at det ikke er sådan mere.

 

En af de store årsager til, at mit sexliv med min partner er så godt, er fordi, vi bruger sexlegetøj. Ingen er os er flove ved at introducere nyt sexlegetøj i vores forhold, og vi er enige om, at nyt sexlegetøj er med til at forny vores sexliv. I dag kan jeg slet ikke forestille mig at have sex uden at bruge vores dejlige ”værktøjskasse”.

 

Hvis du endnu ikke bruger sexlegetøj med din partner, er her et par yderligere grunde til at gøre det:

 

Det kan være svært for kvinder at få orgasme. Ved at bruge sexlegetøj er det nemmere for både din partner at give dig orgasme og for dig at opnå orgasme. Det tager presset fra jer begge.

 

Du kan opnå flere orgasmer. Ved mere traditionel sex kan du måske opnå en orgasme. Ved at bruge sexlegetøj kan du få lige så mange du vil J

 

Det skaber at tæt seksuelt bånd mellem jer at have nye oplevelser sammen og nå nye højder.

 

Onani er godt for dig – men hvad med onani sammen? Onani sexlegetøj er en god måde at have forspil på og er med til at ophidse din partner også. Du kan vise ham, hvad du godt kan lide.

 
 

Leave a Reply